Ahad, 30 Ogos 2009

Raye Fever =)

songket


songkok


sonkok 2

23 ulasan:

  1. amik gmbr katne ni..ni mesti time shoping beli baju raya...hehe

    BalasPadam
  2. kat tesco xtra s.alam... hehe...
    abg beli somgkok.. sementara menunggu tu kuarkan la senjata.. tp tak byk pun gmbar yg menarik =(

    BalasPadam
  3. ;) :) :)
    dah mood raya dah ke

    BalasPadam
  4. mesti la..puasa dah 10 harikan??
    hehehe...
    kena la ada mood rayer =)
    pasni nak ambik pic kueh raye... =)

    BalasPadam
  5. eh mesti la speedrider =) kalo lambat nnti kelamkabut jadinyer =) teman abg beli songkok die dan anaknye =)

    BalasPadam
  6. hye sergio...
    thank you so much...
    in malaysia...
    its called songket =)

    BalasPadam
  7. wah smart nyer kreatif...dimana saja dan setiap masa bwk bf ek...awalnye demam raya ni...nnti amik gambo kuih byk2 lak ek...

    BalasPadam
  8. hye hidungberantai =) time kasih... kena bwk gak bf ni... kalo tggal ti saya nangis pulak menyesal...
    hehehe..
    yup pas ni ambik gmbar kueh rayer..
    kalo dapat peluang la =)

    BalasPadam
  9. huhu~~~puase sebulan orang x kesah sangat....
    tapi ~~~raye just sehari je....tapi persiapan dia...
    tu dia.~~~sebelum puase lagi dh ada...huhu
    sekarang ape tah lagi

    BalasPadam
  10. baju raya tahun ni warna apa...

    BalasPadam
  11. Wah!! Love the second shot! Lepas tgk gambartu, rasa nak beli songkok baru pulak. Haha!!

    BalasPadam
  12. alamak.. da stat raye... hehehe

    BalasPadam
  13. ezhan ---> mcm perli je.. hehehe....raye sebulan la ezhan....

    die art ---> bju raye sy warne merah, biru dan hijua =)

    OOF---> time kasih oof.... ape lagi beli la songkok... beli yg tinggi 6 inch tu.. bru nmpak mcm tuanku abd rahman =) Merdeka!!!

    BalasPadam
  14. hehehe mesti la mr.peq.. lambat ti hbis.. =)

    BalasPadam
  15. akhirnya dia mengUPDATE gak blog dia,haha..smngat rya betul dia ni,hehe

    BalasPadam
  16. hehe... update simple2 jek.. sbb guna pc abg lagi ni =)

    BalasPadam
  17. haha~~~sebulan tu ikut adat melayu...
    tapi ikut islam~~~sehari je...huhu

    BalasPadam
  18. yg susun songkok tu cantik...wah da tak sabar nak raya nmpk

    BalasPadam
  19. ezhan ---> hehe.. ye ker?? tp bulan islam sywal ada sebulan gakkan.. hehe..

    burt ---> time kasih burt.. yup tak sabar nak rayer =) nak ambik gmbar

    BalasPadam