Isnin, 3 Ogos 2009

akak n anak2 buah aku =)

18 ulasan:

  1. wah cantik la yg ni cikgu....best compo

    BalasPadam
  2. antara semua ni yg mana suka minum susu botol..
    heheh

    BalasPadam
  3. hidung berantai ---> time kasih hidung berantai =)

    alexander a.k.a rudy a.k.a budak tak nak blik raya =p ---> yg kuat minum susu adalah makciknye yg ambik gmbar.. hehe.. tpi minum dalam cawan la.. susu anelene utk tulang... tp org tu lagi suka makan yougurtkan utk tulang??? =p

    BalasPadam
  4. sudut yang menarik...panjat tembok ker?...demi foto...

    BalasPadam
  5. Pergh!!!!
    Shuntek menawan CIKGU!!!!!
    marbelles angle nih

    BalasPadam
  6. chantek...neutral la, tu pasal i suke sgt2 tu hehe

    BalasPadam
  7. aleh ---> time kasih aleh =) takde la smpai panjat tembok.. kalau panjat tembok berani mati namenyer tu =) sy letak kamera atas tembok tu je...

    dila ---> hye dila... time kasih sbb memuji =)

    BalasPadam
  8. Yeah.. this is nice.. Heh heh...

    BalasPadam
  9. kimi---> time kasih kimimoto =) suke ea?? tak neutral gak.. edit cikit.. hehehe =p

    BalasPadam
  10. out of focus ---> nice ke?? photo kamu lagi nicest than us.. hehe.. tq out of focus =)

    BalasPadam
  11. shot kali ni dah bertambah baik..syabas..

    BalasPadam
  12. fly ---> time kasih mr.fly... mudah2an shoot2 lepas bertambah baik lagi.. =) amin...

    BalasPadam
  13. hehe.. yogurt is for my bone.. and harap2 leh tmbh tinggi ckit...
    hehehe

    BalasPadam
  14. alexander ---> yogurt bleh wat tinggi ker??
    hurm... tak pena ada ckp dlm iklan pun??
    try la kokocrunch.. hihi...

    BalasPadam
  15. wah terror la, gambo semua lawa2...

    i'll come here often haha

    BalasPadam
  16. hye deaf angle... time kasih ye =)

    BalasPadam