Selasa, 18 Ogos 2009

My first try Reflection =)

29 ulasan:

  1. cantek, luv the reflections, well done munira...bf tolong ke? hehe! memang best ada tripod, really useful =)

    BalasPadam
  2. perghhhh.. dh xgegar dh tgn ea.. ahiksss..

    BalasPadam
  3. Woohoo!! Bole tahan.. Dhani tu sebenarnye nak tanya u single ke atau double. Hahaha!!

    More!! More!!!

    BalasPadam
  4. kazen sy ada belajar kat upsi tg malim.
    nama dia atiqah bt fahrul radzi. :)
    cantik gbr ni :D

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. uih.. bape shutter speed nih..

    BalasPadam
  7. ed ---> time kasih ed =)

    dhani ---> time kasih dhani... aah dia teman dating masa ni.. hehe... mmg berguna tripod itu =)

    uncle pet ---> haha.. aah dah tak parkinson dah uncle pet.... =)

    mr.kay ----> time kasih mr.kay...

    out of focos ---> hehehe.. time kasih... sape yg tanye ni sebenarnye? mesti la single.... tp tgah bercinta dgn kamera la =p

    pakkaramu---> salam ramadhan dan terima kasih...

    epix ---> dia ambik course ape?? time kasih epix =)

    peq ---> weh aku lupe la shutternyer bape... =) tak reti nak tgok blik kalau da save dlm laptop ni.. mcm ne ek?

    BalasPadam
  8. guna tripod erk..picca mlm mmg cantik kalau guna tripod kan...cantik2!hiks!

    BalasPadam
  9. aah gie....
    time kasih =)
    byk lagi yg kena belajar...

    BalasPadam
  10. gambar cuba, try, test kh tu??haha, but nice..

    BalasPadam
  11. fren your old town pics tu lawa giler..

    BalasPadam
  12. ni gambar kat mane ni....
    mmg smart la.....
    bile nak buat HDR pulak....hihihih

    BalasPadam
  13. wah....cantik2...cikgu...chayok2...!!!!

    BalasPadam
  14. tgk propertise picca tu.. xpon.. install software Opanda

    BalasPadam
  15. wah meleleh ni...cantik la hasil cikgu ngan bf...

    BalasPadam
  16. wanzie---> yup.. cube try n testing.. hehe.. ni la hasilnye... time kasih wanzie =)

    deaf_angle ---> time kasih deaf_angle =)

    ezhan_artwork ---> time kasih hdr? alamak.. susah la ezhan =) kena blaja lagi...

    fahmy ---> time kasih fahmy =)

    peq ---> takde pun kat propertise?? ti sy cari opanda tu ek =)

    hidungberantai ---> hehehe.. ape yg meleleh?? time kasih hidung berantai =)

    BalasPadam
  17. sejak da ade tripod, bole la tgkp gmbr mcm gini, kan ?

    BalasPadam
  18. reflection tu tak nampak sgt bangunan die..klo nampak lagi lawa...try carik polarizer...and try kurangkan iso die...1600 tu tinggi sgt..takpe guna rendah kalau ade tripod tu..btw,ni your exif of the pic.

    Exposure Time = 3"
    F Number = F5.6
    ISO Speed Ratings = 1600


    lebihkan exposure tu jadi dlm 10" ke,f number tu dlm f9,n iso tu 100.try and error sampai dapat gambar yg u nak..good luck! :)

    BalasPadam
  19. deya ---> aah... best tau ada bf baru =)

    syafiq ---> syafiq.... time kasih bg detail2 ni... next try sy akan cube tips awk ni =)
    thnk u so much....

    BalasPadam
  20. kalau dah pakai tripod.
    shutter bukak lama pown takpe.
    lagi best kalau ade shutter cable release.
    gambar dah cantik.
    lagi cantik kalau zoom in lagi sket.kasi keluar semua detail die.
    hehehe.
    suke2 jer cmmnt picture orunk.
    saya budak baru belajar.
    harap beri tunjuk ajar.

    BalasPadam
  21. wah best...aku paling suka gambar time mlm bila ada cahya reflect kat air mmg best....shutter yg lama plus tripod hasil nya mmg tak mengecewakan...aku je skang da tak berkesempatan nak amik gambar mlm huhu...

    BalasPadam
  22. quen ---> wah quen terror pasal ambik gmbar la..
    time kasih quen =)
    sy pun budak baru belajar....
    kita belaja sama2 k =)

    burt ---> hehehe.... nape tak berkesempatan plak? thnks burt =)

    BalasPadam
  23. aku bz skang ni...nak g amik gambar sorang2 tak best lak...

    BalasPadam
  24. hehehe...
    burt ku slalu gi ambik gmbr sorg2.. takde geng pun =)
    paksa dak2 uma sewa temankan...

    BalasPadam
  25. chantek la kirana...sgt2 chantek ok..little bit jeles here...

    BalasPadam
  26. hye kimi =) chantek ke.. time kasih.. byk lagi yg kurag nie.... jgn jealous ti kita outing sesame ek =)

    BalasPadam