Selasa, 18 Ogos 2009

Old town @ Temoh

DSC_0023


28 ulasan:

  1. Oh this is nice sweets. I wish I was there to take some photos..

    BalasPadam
  2. uncle pet ---> thnk u so much =) <---muke bangge kena puji oleh uncle pet.... huahuahua.....

    out of focus ---> time kasih out of focus.... kalau dtg tg malim, bleh la sy bwk kamu ke sini....

    BalasPadam
  3. cantik 1st photo tue..hiks!

    BalasPadam
  4. pic yang atas tu very nice la...ade unsur dramatik...apa cerita agaknya disebalik...

    BalasPadam
  5. classic, i like. nice shots munira~

    BalasPadam
  6. gambar old town nice~~~ btw,dah ada tripod, post la gmbar waktu malam...hehe

    BalasPadam
  7. wow... semalam baru jer g temoh...ahakz...
    memang old2 town gile huhhuhu

    BalasPadam
  8. memang cantik la gmbar yang first 2....hmmm...i hope i can learn photography from u...hehehe.

    BalasPadam
  9. oitttt... mepek dowh cikgu ni..
    puji ni dr bdk bru bljr je la.. ahiksss..

    BalasPadam
  10. aku lensa ---> temoh kat perak.. kalau lalu jalan lama atas sikit dari bidor ada simpang kira jalan ke temoh dan teluk intan...

    gieyana ---> time kasih gie... =)

    ehzan ---> time kasih sebb puji ehzan...semangat!!

    aleh ---> kalau nak taju cerita kita kena kaji sejarah temoh =) time kasih aleh...

    dhani ---> thnks dhani....

    wanzie ---> gambar malam next post.. tunggu... nyway thnks wanzie =)

    naruto ---> sy pun gi temoh smlm la.. =) time kasih naruto...

    fahmy ---> time kasih fahmy... sy pun baru belajar gak... kita sama2 belajar ok =)

    uncle pet ---> hehe... same2 baru belajar la....

    BalasPadam
  11. fush kemah2...dasat ni cikgu...

    BalasPadam
  12. ape yg kemah2?? hehe.. time kasih hidung berantai =)

    BalasPadam
  13. kemah tu maksudnye cantik gitu hehehe...

    BalasPadam
  14. burt ---> yea dapat AAA =) time kasih burt.... sukenyer....

    hidungberantai ---> owh.. bahasa ape tu?? hahaha.....

    BalasPadam
  15. oo..kampung aku dekat2 je ngan tg malim..biasa la g sane..kt sane ramai gak fotographer yg bagus2..n yg penting xpnh sombong n xlokek ilmu..

    BalasPadam
  16. ramai ea?? =)
    tak de pun kenal photoghraper kat sini..
    gerak sorang je slalu..
    sedeynyer...
    hehehe =)

    BalasPadam
  17. nice shot munira..classic moment mmg penuh pengetian..

    BalasPadam
  18. fly ---> thnks fly =)

    afif zainuddin ---> time kasih afif =)

    BalasPadam
  19. Patot la lambat sampai umah... Ropenye ambik gambor dulu.... Hmm... naseb bek la teror masak.... Tak payah assistant pun bleh siap on time....

    BalasPadam
  20. hahaha...
    kantoi...
    uwek.. cunkan gmbar ni ??

    BalasPadam
  21. Yg second tu bleh la cam kat maner.. Tapi yg atas tuh, kat maner ek...?

    BalasPadam