Jumaat, 7 Ogos 2009

Jurrasic Park =)

DSC_0116




DSC_0142


DSC_0141


DSC_0137


DSC_0131


DSC_0129



DSC_0110


DSC_0105


DSC_0103


DSC_0093


DSC_0149


DSC_0087

11 ulasan:

  1. Hehe!! So u like dinosaurs, huh? Hehe!! Byklah ur collection... Heh..

    BalasPadam
  2. waaa dinosour..!! auuummmm!!!
    eh nice la, micro capture u mmg expert... solute u ^^

    BalasPadam
  3. Gerrrrrrrrr...sharp shoot.two thumbs..

    BalasPadam
  4. huih..
    pakai built in flash ke?

    BalasPadam
  5. lawa gile koleksi dinosour ko..
    cube sedekah je kt aku

    BalasPadam
  6. out of focis ---> hehe... actually semua ni anak buah sy punyer =) byk lagi koleksinye... tggu jurrasic park ii plak =)

    kimimoto ---> time kasih kimi.... tak expert lagi la... kena slalu practice... =)

    aleh ---> hehe.. time kasih aleh... sharp ke?? ada gak tu yg blur =p

    peq ---> aah pakai built in je peq... masih blum mampu nak beli flash lagi =)

    faiq ---> faiq, ko nak ker??? kalo nak kena mintak anak sedara aku.. hehe.... =p

    BalasPadam
  7. wah comel2 belakanya....
    yg 1st tu ganah molek hehehe...
    sharp lak tu cuma ada sikit yg focus kat badan je n kat kpala blur...tp kalu mmg nak wat mcm tu xpa la hehehe...

    BalasPadam
  8. kne panggil ultaman gak ni..byk sgt raksakse dibelanye..nice shoot!

    BalasPadam
  9. hidung berantai ---> hehe... yg tu mmg tak sharp... =p

    akulensa ---> ultraman pun kalah la =p time kasih....

    die art ---> anak sedara sy punye la.. tumpang main jek =p

    BalasPadam
  10. flash over sgt..try kasi bounce skit..
    biar natural..mesti lg lawa

    BalasPadam