Sabtu, 6 Jun 2009

Senja nan jingga...


tulisan yang tak bape nak nampak tu...
korang klik la sendiri pic tu.. ti dia jadi besar..
malu lak nak tulis kat sini sbb mcm jiwang lak...
ha.. ni mmg btol2 senja masa ambik gmbar ni...
gambar ni sebnarnya tak brape sharp la..
tapi aku suke...

11 ulasan:

  1. yeyeyeye... 1st time helas puji aku...
    tq helas... helas ikhlas tak =p

    BalasPadam
  2. uiks.. first tym lagi tu..

    ikhlas bh.. adoi...

    BalasPadam
  3. hhihi..
    ye la.. tanye tak bleh ke??
    uwek...
    time kasih bah... aduyai...

    BalasPadam
  4. aku bkn x puji sebelum ne.. bg komen yg mmbina ja laaaa

    adesss... ahaks

    BalasPadam
  5. ye aku tau encik helas..
    aku hargai komen mu yg membina...
    lagi skali ni aku ucap time kasih..
    kalau ko tak jwb sama2 tak tau la aku.. =p

    BalasPadam
  6. owww stail aku lain.. aku akan reply

    Terima KAsih jugaa...

    hehe

    BalasPadam
  7. ok.. stail aku normal...
    so ko ckp time kasih, aku ckp sama2...
    hehe..
    best2...

    BalasPadam
  8. sama sama juga....

    hehehe..

    BalasPadam
  9. siLenT And MYstErY...

    U gOt IT!

    LALALALA :D

    BalasPadam
  10. what do u mean with silent n mystery tu selusur??
    lalala =p

    BalasPadam