Sabtu, 13 Jun 2009

Aku dan dia in greyscale...








aku dan dia...
kemana saje pasti aku bawanya pergi....
dia tidak pernah menyakitiku...
tidak pernah membuatkan aku menangis
malah menjadi pelindungku dikala aku memerlukannya...
dia adalah payungku
=)

8 ulasan:

  1. lawa nye.
    pemndangan r..
    =p
    kt mne 2??

    BalasPadam
  2. aku dan dia(payung) dan dia(ic) dan dia(duit) dan dia(kad atm) dan dia dan dia dan dia dan dia dan dia.....huh..hari-hari bawak..haha

    BalasPadam
  3. hye ace..
    lokasi shot ada byk tempat tu..
    ada kat proton city, ada kat zoo melaka..
    ada kat cameron highland dan ada yg kat fraser hill..
    hehe...
    pemandangan je ke lawa??

    BalasPadam
  4. haha... byknyer si dia??
    si dia yg istimewa ada??
    uwek =p

    BalasPadam
  5. ciKGu MURnI

    APe lgkAH yg PRTama masE nK edIt Pic?

    erR...Ak MNaT AMik PIc N NAk blajA gak PSl EDiT PIc

    tp KPALe NI Cam SeraBOt LA Ble bkAK adObe phTOshOP

    AkU aDE GAK arcSoFT phOTo stUDIo

    KO gnE pe Ea?

    papE Pun

    ak SKE piC Ats NI

    AKu dan DIA...

    lalalala...:D

    BalasPadam
  6. hye selusur...
    hurm...
    1st skali ko kena kreatif la...
    apa benda yg ko nak edit..
    warna ke...
    nak tambah text ke...
    aku tak guna yg power2...
    aku masih baru lagi..
    aku pakai ACD je...
    hehe..
    time kasih...
    kalau ada pape info pasal edit pic aku bgtau..
    yg penting kau kena rajin la xplore software edit2 pic ni...
    weh...
    nama ko sape??
    takkan nak pggil selusur...

    BalasPadam