Khamis, 4 Jun 2009

nak update blog =)


gambar ni bukan aku yang ambik.. tapi takpe la.. buat inspirasi aku n tatapan blogers semua.. gambar ni sebenarnya diambil dariair.. maksudnya klcc tu dalam air.. hihi.. confius ek?? kira bayang2 dlm air la.. bagai anjing dgn bayang2 tu.. orang tamak selalu rugi.. ape aku merepek ni?? i'm back... tak kesah la.. janji aku hepi ek.. semangat baru nak berbloging ni.. enjoy.. wish me lots of sprit.. thnk to all of u...

19 ulasan:

  1. nnt amik award kt my page.
    buat penambah semangat.
    lalala

    BalasPadam
  2. gambar air... bagus.. tengkiu laa.. aku lepas ne mo buat laa.. hehehe... tapi x pure kan.. dah Edit kan... kalau laaa aku pandai edit.. huh.... mmng mantap laaaaaaa gambar2 aku. ahahaha

    BalasPadam
  3. sori sori.. aku baru perasan... jubin pla segi2 empat tu ahahahahahahah

    BalasPadam
  4. weh mana ada edit.. ni pure la... tak main la edit2... ko jealouskan?????

    BalasPadam
  5. adess suda sori kna marah lagi

    BalasPadam
  6. eh mana ada marah la..
    cume menyatakan perasaan kurang berpuas hati..
    hehe..
    cikgu mana boleh marah2 senyuum je =)

    BalasPadam
  7. cikgu adalah seorang pelakon yang hebat..haha..HELAS nnt aku nak try ambik gambar centre point tu pki air la gak..haha..mcmn aa??bawak air dalam besen mgkin boleh..huh~

    BalasPadam
  8. Adznor... jgn ko bawa besen.. nanto x cantik effect dia.. ko bawa piring kaca... mangkuk cina yg ada lukis ka... boleh jd mcm bayang2 dia.. kalau dalam gambar d atas ne... aku mati2 ingat jubin tu garis2 yg kna edit.. hehehe.... padahal mmng ori pun.. tu la jadi mcm layer bayang2..

    hehehe..

    BalasPadam
  9. haha..mo tempah mangkuk cina yang besar la sikit..haha..kalau kecik setakat pintu masuk centre point tu pn x muat..ni kan lagi 1 bangunan..hehe

    BalasPadam
  10. ha ah kn... mungkin la juga.. cp tu lebar.. kalau setakat menara ne...kurus ja

    hehe

    BalasPadam
  11. cikgu adznor.. kenapa kau ckp 'cikgu seorang pelakon yang hebat??

    BalasPadam
  12. nak bagi cadangan kat azdnor... kalau nak ambik gambar bayang centre point dalam air tp takde mangkuk yang luas, apa kata kalau adznor tunggu hari hujan.. bila dah hujan nanti mesti ada lopak airkan?? so ambik gmbar bayang dari lopak air la..
    lagi kreatif tau...
    btol tak helas??

    BalasPadam
  13. adesss so motif "BAYANG" di sini akan jadi.. TAR JALAN RAYA>. heheheh... ok jg tu kali,, heheh

    belum cuba belum taww..

    BalasPadam
  14. hihihi... tar ek?? tar pun tar la... janji gambar...ambik gambar tar goreng pun sedap =p

    BalasPadam
  15. TAR ne ada maksud makanan jg ka???

    TAR GORENG << biar betul ne :D

    BalasPadam
  16. sedap buat ambik gambar la.. sebab colour dia hitam..
    hihihi apa kita mengarut nie???
    baru aku perasan ko ingat jibin tu aku yg lukis ek???
    haha..
    rabun air la ko ni helas...

    BalasPadam
  17. laaaa komen dkr 16 sudah lagi lg dapat tamgkap.. haizzz.....

    sepa yg rabun ne skrng?? aha aku komen ke 3 sda prasan.. na~~ na~~...

    mesti pakai google ne baru nampak

    BalasPadam
  18. haha.. takpe aku rabun huruf...
    ko tu rabun air..
    lagi teruk..
    mmg weird habis =p

    BalasPadam
  19. aish...panjang lebar btl la kamu nih..segala pny rabun keluar da..haha..

    BalasPadam