Jumaat, 5 Jun 2009

Pohon Senja...


ok, pic ni aku yg ambik... kebetulan masa ni aku tgah pegang kamera dalam kereta... so ambik jek la gambar alam sekeliling aku.. inilah hasil yang aku dapat... gambar ni ambik kat cameron highland... cantik tak? mcm horror je pokok ni =p

12 ulasan:

  1. hihi... jangan pandang poko la mcm tu =) time kasih.. sy budak baru belajar...

    BalasPadam
  2. laa aku ingat apa pohon senja.. ah ah ah.. ne pohon mendung laa...

    kalau semja tu pokok tu kaler hitam.. n then nmpak kaler jingga ja laaaa suasana background..

    heheh....

    BalasPadam
  3. hahah.. kalau mcm tu aku tukar tajuk la..
    jadi pohon mendung... ok tak khelas???

    BalasPadam
  4. salam...
    umm..nice tp mcm ada kurang la cikgu..
    yg psl awan 2 1..btl kata helas..tu awan mendung bukan awan senja..hehe..
    lg 1 yg mengganggu adalah napa letak cikgu pny nama blog 2(ya ke nama blog tu?kurang jelas..hehe) dkt tmpt tu..
    cikgu patut letak tempat yang kosong skit..supaya x serabut..mngkin boleh letak atas sebelah kiri..psl dkt sana hanya ada awankn..hehe..n kalau boleh jgn pilih warna yang kontra sangat untuk font..maybe hitam atau putih..
    mungkin boleh edit skit pki photoshop supaya nampak hidup skit pokok tu cikgu..hehe..
    but still nice job..well done..=)

    BalasPadam
  5. mungkin laaa jg... :p

    p/s baru bangun hahah

    BalasPadam
  6. adznor ---> time kasih kerana memuji =)
    stakat ni tak pandai lagi pakai adopephtshop... tp akan belajar la.. kalau ada cikgu aja lagi best... ok.. ti try edit2 dgn photshop... tq adznor...

    selusur ---> thanks selusur... kena belajar edit gambar lak bak kata cikgu adznor =)

    helas----> patut la busuk helasia nie...

    BalasPadam
  7. baru bangun ne bkn belum mandi la...

    aku sda mandi, masak air, buat air baru aku letak komen dalam. laa.. masih bau sabun protex lagi ne.. adesssssss hahaha

    BalasPadam
  8. yela wangi sudah... seharum pohon senja...

    BalasPadam
  9. cuba perhatikan btol2 pokok tu..ape yg korang nmpk?..jeng jeng

    BalasPadam