Selasa, 9 Jun 2009

Mendung tiba...

ku sangkakan panas...

gambar ni aku dah edit sikit..
so apa macam??

18 ulasan:

  1. mcm2 ada... ok laa.. mana dapat arr software tuu adess...

    BalasPadam
  2. hehe...
    software ni mmg ada dlm laptop aku...
    hurm..
    acd ke adc ea??
    hihi...
    ti aku double cek..
    ala edit ni basic je la helas...

    BalasPadam
  3. ow..... ya ka.. ahaks..

    BalasPadam
  4. ye le...
    hehe...
    tp aku bangge dgn hasil aku...

    BalasPadam
  5. mesti laa.. titik peluh sendiri pla tu kaan

    BalasPadam
  6. haha..
    tak berpeluh pun..
    hihihi..
    cume keluar air mata je time aku edit pic ni tau... :'(

    BalasPadam
  7. hihi.. seyes..
    aku tak tipu...

    BalasPadam
  8. adoi.. mana ada aku cakap cikgu tipu adoiiii

    BalasPadam
  9. hihi...
    hbis adoi tu mcm tak percaya jek...
    ti aku ambik gmbar air mata aku..
    hehe...
    sbg bukti.. =p

    BalasPadam
  10. sekali lagi...

    ADOIIII.....

    BalasPadam
  11. ko adoii...
    aku aduyaiii...
    haha... confius...

    BalasPadam
  12. sejak kebelakangan ini.. selalu aku jumpa ayat tu ..

    BalasPadam
  13. aduyaii tu famous la weh...
    ko tau sape suke ckp mcm tue??

    BalasPadam
  14. dushh!! feymes lagi .. nda tau la pla sepa cakap hhahaha

    BalasPadam
  15. ahmad nabil bin ahmad... raja lawak..
    hehe...
    takkan la ko tak kenal...

    BalasPadam
  16. oww. hahahahaha.. jarang dgr ah ah ah

    BalasPadam
  17. cari kat utube la...
    best lawak dier...

    BalasPadam