Sabtu, 10 Oktober 2009

Rumah Tamu (baca dengan muzik yang menakotkan kat belakang anda)




Ni rumah tamu dekat ****
hehe aku edit sbb nak nmpak horror...
tp tak ada papepun sebenarnya...
masa aku shoot gmbar ni azan maghrib tgah berkumandang...
aku buat rileks jek...
kawan aku yg seriau... asyik ajak blah jek...
terganggu aku nak ambik gmbar...
hihihi... penakot...
masa aku tgok rumah ni terkesima kejap...
ntah la...
chantek... kalau la aku dapat duduk kat rumah tamu..
bestnye...
1 malam pun cukup la... =)

18 ulasan:

  1. wow!!..

    terkedu jap..
    hehe..
    kat ne nie..cantik la..
    klasik gile..

    nice2

    BalasPadam
  2. hye ed...
    alamak kena pecahkan rahsia ker???
    ni rumah tamu kat tempat akk belajar...
    hihihi...
    tak nak la mention name.....
    takot kena saman...
    nyway thnks ed =)

    BalasPadam
  3. pening tgk senget2 ni...ish2 munira...hehe

    BalasPadam
  4. hehehe sory la syafiq....
    kalo pening makan panadol ye...
    sy memang suke ambik gambar senget2 ni =)

    BalasPadam
  5. ada antu ker kat sni cikgu....
    eeeiiiii takutnyer...

    BalasPadam
  6. siyes nmpak cntek.
    bley x nk g rumah tuh?

    BalasPadam
  7. gila horror lah.
    try g taiping, ada satu umh, leh nmpak kaw dlm penjara. hehehe.. g waktu mlm leh join the seekers. lalala

    BalasPadam
  8. mcm citer histeria pon ada gak..hehehe

    BalasPadam
  9. hidung berantai ---> ish mana ada antu...

    aku dan secalit warna ---> asyik pening je budak ni.. kena gi klinik ni takot ada pape problem....

    cik cimi ---> time kaseh.. leh la dtg sini.. ti sy bwk cik cimi...

    mimie ---> jauh ma taiping... lepas ni main area banting plak....

    die art ---> hehehe momokla....

    BalasPadam
  10. elelehhh mementang dah nak abis belajar baru berani nak ambil gambar seram2 kat tempat dia blajar yer.. nanti antu Bedah datang baru tau.. jeng2 bulan oktober selalu antu tu keluar kat kawasan anda blajar.

    BalasPadam
  11. huhu ! best best ! nice shot :D

    BalasPadam
  12. zan ---> hahaha... tak takot pun en zan... hihihi.....

    deya ---> time kaseh deya....

    OOF ---> aah HDR la kunon =). thnks oof

    BalasPadam
  13. umh tamu dlm upsi rsnya nieyh..dkt umh NC ek..kt klinik tu..klu x slp..huuh

    BalasPadam
  14. ko nye gambo buat rumah tu jadi macam haunted gitu

    BalasPadam
  15. afiti ---> ehem2... ye ke kat upsi....

    deaf_angle ---> hehehe nak efek seram =) sebenarnya tak ada papepun....

    BalasPadam