Ahad, 18 Oktober 2009

Back To The Nature.....

DSC_0373

DSC_0392

DSC_0368

CSC_0406

CSC_0405

28 ulasan:

  1. vote pic number 4 n 5 slow shutter kat air terjun mmg da lama ku impikan cuma tak berkesempatan jer

    BalasPadam
  2. hihi... yeah.. vote 4 me.. thnks burt... dtg sini la.. byk air terjun.... tp tak tinggi la...

    BalasPadam
  3. wah air terjun mna ni cikgu(ada air terjun ker--nape xamik gambo air terjun)...shanteekkk la yg 1 n 2 tu hehe suka ngan bokehnyer...

    BalasPadam
  4. gambar 1 tu smart...DOF dia menarik...
    air terjun tu lagi smart~~~~~ teringin sangat nk tangkap gambar air terjun~~~

    BalasPadam
  5. akak.....ed teruja gila dengan pic air terjun tu....
    slow shutter.....smart2...
    credit to munira kirana...
    :)

    BalasPadam
  6. hasil yg baik..lama x shoot dlm hutan..rindu gila's..

    BalasPadam
  7. time kasih hidungberantai =)
    air terjunnyer rendah sgt la utk di ambil gmbar..
    hihi
    kalo terjun tak mati =D

    BalasPadam
  8. pic 4+5 mmg da best.. slow shutter create a melancholic phenomenon.. superb r cekgu..!!

    BalasPadam
  9. ezhan ---> thnks ezhan... ti dtg la sini.. kita outing kat tapah =)

    mr.homosapienz ---> time kasih.. 2nd pic tu tumpuhan yg menumpang kat btg pokok.. main tembak je tu =)

    ed ---> time kasih ed =)

    aku lensa ---> takpe, kat perak byk utan.. time kaseh aku lensa...

    dugha ---> thnks dugha =)

    gie ---> time kaseh gie =)

    uncle pet ---> time kaseh uncle =)

    deaf angle ---> tq2 =)

    BalasPadam
  10. gmbr akar tu cantik......nice framing....

    BalasPadam
  11. tapi gmbr silk waterfall tu ade gegar sket...jgi tak sharp....tak pkai kaki tiga yek.....heh

    BalasPadam
  12. idea yang menarik ni..
    tak takut pacat ke hehe

    BalasPadam
  13. firza ---> time kaseh ye firza.... haha gegar sikit sbb pakai kaki batu kat tepi2 ari terjun tu... hihihi....

    zan xray ---> time kaseh =) hhihihi darah tak manis la.. pacat tak suke.. muntah dia...

    cadphobia ---> sy guna lens kit.... 18-55mm....

    dilaOHdila ---> time kasih dila =) seni photo namenye ni =)

    BalasPadam
  14. Wow,beautiful pictures.
    Wonderful shots!

    BalasPadam
  15. ye la...cantik-cantik photo2 tu...
    tenang dan mendamaikan
    angkat jempol utk anda.

    BalasPadam
  16. kazu ---> thnks kazu....

    aleh ---> time kaseh aleh... angkat jempol tu ape? =)

    jen ---> time kaseh jen... bodek ek? =D

    BalasPadam
  17. bli lens baru ke munira?hehe

    BalasPadam
  18. nice shot, u re talented..:) keep it up a good work

    BalasPadam
  19. lawa laaaaaaaaaaaaaaaaaa
    =D

    BalasPadam