Rabu, 7 Oktober 2009

NEON















13 ulasan:

  1. lambatkan shutter speed rite?
    hehehe..

    ed dulu penah amik lighter pastu letak kat gitar...gerakkan kamera pastu jd la..
    nampak gitar tu macam terbakar..hehehe

    BalasPadam
  2. Wuih...hasil jepretannya 'cool' banget mbak...saya gak dong soal photography, tapi kalau lihat yang seperti itu unik dan indah sekali...terus berkarnya Mbak semoga tambah moncer apa yang sedang ditekuni, amien!

    BalasPadam
  3. ko nye idea pelik2
    itu yang buat best

    BalasPadam
  4. wah smakin dasat ek cikgu bmain dgn boyprenz cikgu tu...ni yg jeles ni...kemas gitu....

    BalasPadam
  5. ni cam cakaran kanak2 yg tak dapat mainan jer hehehhe nice

    BalasPadam
  6. wah bagus gak secara tak langsung saya pun dapat belajaq,any tips on photography gtau larr saya ni budak baru belajarrr...keep it up

    BalasPadam
  7. time kaseh semua..
    sori lambat reply sbb busy sgt2 akhir2 ni dgn tesis...
    hope kamu semua faham =)
    time kaseh sgt2 =)

    BalasPadam
  8. cemana nak kasi effect camtu?

    BalasPadam