Isnin, 7 September 2009

Palace Of Justice....

DSC_0358

DSC_0283


DSC_0288


DSC_0294

Rase mcm kayu je ambik gmbar... nape ntah... semua tak chantek...
susahnye nak ambik gmbar waktu malam =(

25 ulasan:

  1. xde owg komen ag?meyh kanda be the 1st one komen kt pic dinda,huhu..tahukah dinda yg kayu xle shoot gmbr?haha..so dinda adalh lebih bek dr kayu kayan,haha..lantunan tiang2 pd air tu pling cun (wah skema ayt aku)haha..nice shoot,hehe..tp xkn kt area ptrajya jek kte g jln TAR?huhu..upload la yg tu dinda oi,haha

    BalasPadam
  2. hye kanda...
    time kasih kerana menjadi org pertama yg komen... dan tahniah...
    tahukah kanda bahawa kayu itu lebey chantik dari gmbar2 yg dinda ambik kat atas ni....
    huh!!!
    tu bukan air la kanda... tp lantai.. time kasih sbb memuji kanda.... =)
    hehehe.... jalan TAR? TAR? kanda ni salah orang ker?? Ish2x... nyanyuk la kanda nie....
    ilang ingatan ker?

    BalasPadam
  3. wah... layan kat putrajaya la plak.. nice2.. ble la peq nk kesane melayan snap da picca.. heee

    BalasPadam
  4. hurm tak best pun peq =( sbb cekgu gi alone...
    lone ranger... single rider...
    sedeynye..
    dah la takde org aja...
    main tembak je...
    sbb tu gmbar tak chantek....

    BalasPadam
  5. laaaa.. pesal xgtau uncle.. lh je joint..
    nxt week g lg ke..??
    psl hdr tu, cikgu frwrd kn y.m add kt pg uncle..
    t lh smbang pnjang..

    BalasPadam
  6. next wik mayb gi.. tp gi time hari keje la uncle sbb nak gi kementerian pelajaran malaysia....
    ok.. ti cekgu bg ym ek..
    thnks uncle...

    BalasPadam
  7. cantik nya malam..haha.g putrajaya tak ajak.haha

    BalasPadam
  8. poyo la dayat.... tak ajak ker?
    cube cek tol2... hehehe.... tipu la kalo ckp tak ajak.. nak kena sebat nie.... mmg chantek kat putrajaya tp gmbar cekgu ambik tak cantik la plak.. sbb tak pandai la nak ambik gmbr malam ni.. susah bangat.... tak de sape nak ngaja.... sedeynye.... almaklumla.. lone ranger kan... =D

    BalasPadam
  9. asal la pegi sorang2...roger2 jela...aku tinggal seremban ni je,dekat je dgn pjaya tu...hehe.first pic white balance lari,cek balik...

    BalasPadam
  10. hurm.. malu la nak roger sbb cekgu gerak sorang2 jek syafiq....
    hurm...
    ehehehe ok ti cek lik... cekgu bukan pandai sgt...
    men tembak je... susah sbb blaja sendri =)
    nyway time kasih ye....

    BalasPadam
  11. huh freez action kat air tu...memang smart pakai kit lense lagi?(mcm snap gmbar lumut tu hehehhe

    BalasPadam
  12. yes... masih memakai kitlense.. hehehe tak mampu nak upgrade =)
    tu bukan air la tp lantai..... =)
    time kasih ek =)

    BalasPadam
  13. mesti pakai tripod kan...susah kalo tak pakai tripod..sy pon tgh cari tripod.tripod lame sy bg org..yg sy takde..igt nak beli yg kukuh nye sket...pakai buluh ke..

    BalasPadam
  14. hehe... tripod yg tak cukup tinggi tu.. huh!!!
    pakai buloh?
    buat la sendri mcm tu... hihihi....
    ada ke?
    bek cari wat pakai kayu jati.. hihihi...

    BalasPadam
  15. ooo.pergi pjaya tk ajakk..sy baru pg 4,5 ari lps

    BalasPadam
  16. alamak... tak tau lak muien kat putrajaya...
    sowi ek..
    sape yg tak ajak sape nie??
    ish....
    ni yg nak marah nie..
    hehehe...

    BalasPadam
  17. eh ape x chantek nye ni, ni kira cantik le ni huhu...perasaan x puas selalu menghantui potogrpher sblom dpt full frame huhu..

    anyway nice pica again...^^

    BalasPadam
  18. susah la kimo nak ambik pic malam..
    nyway time kasih ye sbb memuji =)

    BalasPadam
  19. huuu....lawa2....
    cikgu gi outing sorang2...hihi
    ajk la sy ni....
    bukan jauh pn...bangi je...sebelah je....
    mmg lawa gambar tu~~~love it

    BalasPadam
  20. lawa ea??
    mcm tak lawa la jek..
    hehehe nyway thnks ezhan....
    next time ea =)

    BalasPadam
  21. Wow!! Ada improvement nampak with your night shots!! Lovely shots!!

    BalasPadam
  22. yea.. oof puji... time kasih oof =)

    BalasPadam
  23. salam cg murni..niceeee....suke gmbr reflection kat lantai marmar tu..

    BalasPadam
  24. munieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........!!!!!!!!!!!

    Aku jadi gila foto tiba2 tgok gmbr yang niey..cnthikkkkkkkkk noooooookkkkkkkkkk sgt2...

    BalasPadam
  25. catlinaFly ---> hye cat.... time kasih ye =)

    afiti ---> weh ilek la babe.. pakai je kamera digital... leh gak ambik pic chantek2 =)

    BalasPadam