Rabu, 16 September 2009

Kad Raya Utk semua =)

DSC

Nak ucapkan selamat hari raye aidilfitri kepada semua rakan2 bloger =)
raye nanti dtg la rumah =) (mcm ajak2 ayam jekan) ikhlas la...
pe lagi ea nak tulis? tak pandai la nak tulis panjang2... lgpun tak byk dosan dgn korang semua.. hehe.. nah gmbar2 yg cekgu ambik tadi mase men bunge api.. enjoy!!










29 ulasan:

  1. thanks sebab bag kad raya kat saya.. cantik tu u wat la...

    BalasPadam
  2. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN SEMOGA DI BULAN MULIA NIE DI BERKATI...

    BalasPadam
  3. tq...
    dah amik semua dah tnpa malunya...

    selamat hari raya
    maaf zahir batin =)

    BalasPadam
  4. jgn bermain mercun..hehe.selamat hari raya..maaf zahir batin

    BalasPadam
  5. mr.homosapienz ---> hehe takpe ambik je...

    die art ---> bunge api lah... bukan mercun =D

    BalasPadam
  6. bg ikan sy je ke makan??tuan nya bagaimana??hehe..blog kamu cool n menarik.izinkan sy folow..=D

    BalasPadam
  7. slamat ari raye gk utk cikgu..!!

    BalasPadam
  8. terima kasih. selamat hari raya

    BalasPadam
  9. syed mohamed bin syed hassan (jen) ---> Mana boleh bg kamu makan... bulan puasa la.. silakan la kalau sudi...

    uncle pet ---> time kaseh uncle....

    bpspotgurl ---> sama2... =)

    BalasPadam
  10. wah
    cantik shot kakak :)

    sangat cantikk!!!

    BalasPadam
  11. bsuk2 cuba tangkap letupan meriam buluh lak..hehehe....

    BalasPadam
  12. cantik2~~~
    nak ambik ye kad raye yang 1st tu

    BalasPadam
  13. samat arie ghaye kpd kamoo munirakirana,huhu..nk wet ghayer,huhu..

    BalasPadam
  14. samat ari raye kanda.. mal wit raye kana la dtg uma...

    BalasPadam
  15. hehehe..nk kna jmpe bonda dinda kew?huhu..segan la..t ayhanda gn bonda ckp nk masuk minang lak,huhu..

    BalasPadam
  16. la, masuk meminang yg dtg ayahnda ngan bonda kanda lah.. kanda mana boleh ikot.. kena dok dalam keta jek... hehe... segan ke takot kanda?

    BalasPadam
  17. 10Q cikgu!!!
    t singgah blog sy sbb da ucapan utk cikgu~

    BalasPadam
  18. welcome mr. sham =) orait sy gi skrg gak ek...

    BalasPadam
  19. salam..selamat hari raye..jemputla ke blog amek kad raye ye

    BalasPadam
  20. gambar no 3 tu cun....tak sabar nak balik raya...naik main bunga api

    BalasPadam
  21. SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN.

    BalasPadam
  22. slamat hari raya chekgu..truskan perjuangan snap2 di hari raya lak..bweheheheh.. :)

    BalasPadam
  23. fren,
    nak ucap kat ko dan famili dan smua visitors blog ko ni, selamat hari raya puasa.

    stay happy and healthy and continue snap all these weird angles photos yang aku suka tengok haha

    BalasPadam
  24. peh,lawa giler bunge api ko

    BalasPadam
  25. awenD ---> time kaseh awend =)

    deaf angle ---? time kaseh n selamat ari raye gak =) tq so much =)

    faiq ---> thnks faiq =)

    BalasPadam