Ahad, 2 Disember 2012

Singgahsana impian ^^.

Salam readers xpecialy bakal2 mempelam.... Eh mempelai la.... Tajuk sy mmg suka letak yg ekstrim sikit....
Singgahsana tu ape ek??? Singgahsana yang aku maksudkan kat sini adalah pelamin... Mesti korg pun ada pelamin impian korg jugakkan...? For my w-day i tak nak ada bersanding.... Ntah la ek. Mayb sbb majlis buat di dewan... Cukup la org dpt tengok kami makan beradabkan. Jadi tak perlu la bersanding... Masa makan pun org boleh tgok. So kena la kaber2 n control2 masa makan... Hahaha tak leh lah nak tambah nasik!!! Hihihi... For akad nikah pastinya sy memilih lokasi di rumah. Lgpun sultan Johor dah tak bagi kita nikah di masjid... Tp aku tetp prefer rumah sebab kat situ la tempat kita membesar. Betul tak? Ada sentimental value di situ. Walau pun tak bersanding hakikatnya pelamjn tetap perlu ada. Xpecialy untuk ambik gamba... So untuk kat umah sy harap dpt la pelamin yg simple untuk my d sarungkan cincin atas pealim tu nanti. For me singgahsana impian sy seperti berikut....

simple dan cantikkan??

sangat sesuai dengan tema... tp untuk dewan la... akad tak sesuai...

singgahsana btol.... ;)

nak macam ni!! please....

OMG!!! sangat perfect ini tempat nikah...



 kat atas ni antara pelamin2 untuk akad nikah impian kita... tapi tak tau lah... sbb masa gi mak andam takde pilih mana2 pelamin pun.. just bagi dia tema warna.. mudah2an dia buat cantik dan sesuai untuk saya...

Nanti i buat pasal pelamin impian kat dewan pulak ye.. act bukan pelamin tapi backdrop meja beradap... c u soon..... ;)

2 ulasan:

  1. Last two tue nmpak mcm eskrem paddle pop..then yg last te cun sgt..:-)

    BalasPadam