Isnin, 3 September 2012

B2B... ;)

SALAM... Lama dah ku tak update blog aku... ape tu b2b ek? mesti korang tertanya2... malu lak hurm... takpe la nanti aku masukkan teaser supaya korang paham... ape yang paling penting nak jadi b2b ni kena ada checklist. banyak giler benda nak kena buat. dan banyak benda lagi yang aku tak buat. tarikh pun tak pilih lagi. dalam bayangan aku 17 dan november. tp masih lagi boleh diubah. yang penting bulan november jugak. untuk sampai ke bulan tu aku masih ada 2 bulan jek lagi lebih kurang. sempat ke tidak aku pun tak tahu. aku ada bagitau mak nak buat bulan februari 2013, tapi mak tak bagi. mak tak bagi lewat2kan. kena cepat2 mak kata. aku bukan apa, kalau februari banyak sikit duit boleh kumpul. dengan tak ada simpanannya. naik pening gak kepala ni fikir pasal duit ni. tapi takpe la. aku pernah dengar orang kata bila kita planning nak kahwin rezeki tu akan datang dengan mudah... hahaha... korang mesti dah dapat cluekan apa b2b. itulah jawapannya. alhamdulillah... aku pun tak sangka jugak sebenarnya. benda ni jadi terlalu cepat. dalam masa sebulan jek mcm tu. persiapan?? hurm... kursus kahwin pun tak pergi lagi. insyaAllah dalam bulan ni jugak aku pergi. borang nikah aku dah ambik. PASANGAN jek tak ambik lagi. hihi... lagi ape ek... baju nikah dah beli material and dah hantar tempah pun. niat di hati nak DIY baju nikah aku tu. nak buat patch lace with beads... and veil pun aku DIY jugak. sama gak mcm bungan tangan nanti...nanti aku akan update perkembangannya. bukan ape. sambil berblog sambil buat checklist apa benda yang tak settle lagikan... ok rasanya cukup la dulu untuk kali ni... doakan B2B ni ye ;)

6 ulasan: