Selasa, 28 Julai 2009

Cahaya Dunia....

20 ulasan:

  1. ok gak ni..pantai mane ni?

    BalasPadam
  2. wahhh...semakin improve...tahniah..!!

    x de editkan nih??chantek...

    BalasPadam
  3. real pic nie kan
    xder edit2 ek..
    cantik la cikgu murni snap pic..
    nnti majlis anis cikgu murni jd photographer ek..hehe

    BalasPadam
  4. omg...the sun is hanging up there! haha...
    veri da nice :D

    BalasPadam
  5. syafiq ---> ini adalah pantai minyak beku... kat bt pahat =)

    kimimoto ---> ya mr kimi... tak bleh nak edit la pic ni =)
    nyway time kasih mr.kimi kerana memuji =)

    cik anis ---> ye anis.. real ni =) btol ke nak soh cikgu jadi photographer??
    bleh je... =) special price utk anis =)

    helas ---> ye helas.. ditepi pandai yg indah =)

    BalasPadam
  6. thnks alia....
    the sun is going down =)

    BalasPadam
  7. nice...
    time ni wat silhoute lagi cun

    BalasPadam
  8. muni..chantek..gmbr...bila nk ajar aku..ajar la jgk...aku ni men tgkap jer..xreti2..uhhuhu

    BalasPadam
  9. muien ---> silhoute tu ape muien??? hihihi... =)
    aja skit.... tak tau istilah... and takde model la..... nyway thanks muien...

    fiti ---> nak blaja?? bleh jek... sabtu ni kan ada kursus photo kat kz... ko gi la...
    aku mcm malas nak gi... hehehe.... nyway thnks fiti =)

    BalasPadam
  10. wah cantik la gambo cikgu amik ni....leh ajarkan sya ek...sya baru nak bertaktih ni...emmm silhoute tu sya rasala gmbar objek yg mnjadi hitam bila kita amik sbb kita focus kat cahaya matahari atau langit tu...kan selalu org amik gambo senja2 ni ada gambo org atau apa2 benda yg xnampak rupa(hitamla)...cikgu tgk kat pict cikgu ada satu batu kecik yg jadi hitam tu la dpanggil silhoute n kalu ada org kena lak couple lg cantik...hehehe sya main belasah ja cikgu, sory kalu silap hehehe

    BalasPadam
  11. pearghh student anda pasti bangga dapat cikgu cam gini hehehe ;p

    ok, pic tu mmg cantik dgn golden color cast.

    BalasPadam
  12. nice shot..keep it up..syabas

    BalasPadam
  13. hidung berantai ---> hehe... time kasih puji pic ni.. and time kasih sbb xplain pasal sillhoute =) nak sy ajakan awk?? sy pun baru je couple dgn d60 ni lebey kurang sebulan... pic yg sy ambik main tembak je =) hehe.. tapi kalau nak sharing ape salahnye =)

    fameen kamel ---> mana ada tiru.. tajuk je sama... photo lain... hehe.. rasenye photo i lagi chantek dari photo u... u jealos ea? =p

    cheguBard ---> time kasih cekgu =)

    kimy---> hehe.. kimy bodek cekgu ye... time kasih =) cekgu budak baru belajar... harap leh bg tunjuk ajar ye =)

    fly ---> thnks fly =)

    BalasPadam
  14. ini sangat cantek la cikgu..
    hehe...
    suka2..

    *baru2 nie kak atien hanim ade datang umah..kami borak sal cikgu :p

    BalasPadam
  15. hehehe....
    kak atien ek???
    tu la...
    tgok blog ed nmpak gmbar hafiz...
    tu yg tanye dia tue...

    nyway thnks ed sbb puji pic nie.... =)

    BalasPadam
  16. cool...cantik...kalau buat silhoute mmg cantik lagi..pastu edit photoshop kasi langit dia colorful....neway good artwork

    BalasPadam
  17. hye burt..... hurm.. tak pandai sgt wat photoshop ini... =)
    sy budak baru belajar =)

    BalasPadam