Khamis, 9 Julai 2009

Buka puasa =)








Gambar ni aku ambik ptg tadi masa buke puasa dgn roomate aku...
agak susah gak la nak guna nikon nie...
sbb sblum ni slalu pegang canon..
jadi hasilnye agak kurang memuaskan...
aku masih lagi xplore kamera ni..
biasakan dulu...
hope aku cepat faham n leh ambik pic chantek2 pas ni =)

18 ulasan:

  1. with new cam ek??
    nice2..
    keep up a gud work!!!

    BalasPadam
  2. Owhhh..tukar pkai Nikon erk...apa model?
    X per...keep on shooting..nnt biasa ler tue..:D

    BalasPadam
  3. uih...kalau baru pegang da dapat gambar camni ok la.hehehe...not bad ok...janji nampak muka org dah la..hahahahaha

    BalasPadam
  4. syazwan ---> ko perli aku ek.. hehe tq =p

    gieyana ---> nikon d60 =) tapi blum pandai guna sgt.. tgah godeh2...

    ed love photography ---> time kasih ed...
    hehe... rajin blaja mesti pandai =)

    BalasPadam
  5. yup...
    i will kotak hati =)
    thnks ya...

    BalasPadam
  6. hye ace ala pose sikit jek.. takkan tak leh kot...

    bhakti sabo2... =) tgok je la...

    BalasPadam
  7. damn.. nikon...... d60.... apsal x tembak trus d90....


    BalasPadam
  8. hye helas...
    ala d90 mahal sgt la helas..
    tak cukup duit nak memilikinya =(

    BalasPadam
  9. tp alang2 juga tu ahahaha.... xpa la.. dari aku,,pakai opis punya jak.. tu pun ada event baru aku terpegang ahaks...

    BalasPadam
  10. hurm.. ok kot begineer mcm aku.. cume bru tiga ari aku couple ngan dia..
    byk lagi yg kena blaja la mr.helas... =)

    BalasPadam
  11. cantik gambo...klu ble gambo no 1 ngan no.4 tu tukar la posisi titik fokus dia tu..taruk kat belah bawah..pakai nikon kan ble set die nyer titik tu..try check kat dia nyer screen kat atas tu..titik dia ada kat belah mana...apapon,mmg cantik la gambar tu...iso naikkan lagi 800-1200

    BalasPadam
  12. time kasih fadhlah..
    sy budak baru blaja..
    hope slalu2 la tegur ye photo2 sy =)
    thnk u so much ye =)
    really2 appreciate ur comment =)

    BalasPadam