Ahad, 21 Februari 2010

Merentas Bukit Changgang...

mintak maaf bebanyak sbb da lama tak update blog ni...
busy sgt sekolah.... =)
alhamdulillah semuanya ok praktikal ni...
insyaallah akan cuba update blog selalu.. =)






13 ulasan:

  1. salam cekgu..hehe..
    ni ke anak2 muridnye?
    chumel2 sume.. :) hehe.
    slamat berusaha.

    BalasPadam
  2. Salam...syok amik gambar bebudak nie...
    Original innocent tau!

    BalasPadam
  3. salam cikgu murni... ye la ..abeli tertunggu entri baru cikgu... hari ni baru muncul... abeli buat link blog cikgu di 2 blog saya...

    BalasPadam
  4. Hi!! Good to hear you're back. Dah lama senyapje. Ingat dah tak sudi lagi. Hehe!!

    Take care yer...

    BalasPadam
  5. smart2...hehehhee.....ada anak murid ngorat akak x.ngeee

    BalasPadam
  6. hhahaha....lame dah x post entry baru....ne yang merentas desa hari 2 ke???....mane gmbar akak???...hahaha....best gler jadi cikgu ne...hahaha...akak mesti cikgu yang garang...hahha...

    BalasPadam
  7. taqo - mmg mereka chomel.. mcm cikgunyer jugak.. hehe.. tq taqo...

    BalasPadam
  8. daddy - syok sgt =) cume candid la paling syok... =)

    BalasPadam
  9. abeli - mintak maaf ek abeli.. busy sikit skolah ni =) pape pun time kaseh ye...

    BalasPadam
  10. oof - sori sesangat.. busy la schooling oof =) gambar budak2 ni byk la....

    pepepun thnk u so much oof =)

    BalasPadam
  11. ed - hehe.. student tak ngorat akk, tp akk yg ngorat mereka.. hihihihi... tq ed =p

    BalasPadam
  12. fahmy - akk pgg kamera la, sape nak ambik gambo akk? hehehe..... aah masa aritu le ni =) akk tak garang =) cikgu paling baik la....

    BalasPadam