Sabtu, 19 Disember 2009

Majlis Pernikahan Sheeda & Joe...

DSC_0127

DSC_0185

DSC_0575


16 ulasan:

  1. aku pun nak gak....
    ti upah aku shoot gambo ko lak ek...

    BalasPadam
  2. Dah jadi wedding photographer nampak? Hehe!!

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum. Dengan hormatnya saya menjemput anda bertandang ke blog saya dan blog isteri saya http://www.teacherrahila.blogspot.com kerana di sana mungkin ada mutiara yang anda cari selama ini. Sekian, terima kasih.

    BalasPadam
  4. OOF ---> tolong kawan la OOF... =)

    BalasPadam
  5. wah cikgu...byk ke job bulan ni

    BalasPadam
  6. burt ---> hurm... perli ek...
    heheh satu ni jek... ni pun best fren cekgu la burt....
    cekgu tlng jek....

    BalasPadam
  7. dh bleh dh tgk2 kat youtube care2 edit gambar wedding......good job munira.......ada job klau nak gune org lebih bleh sy panggil nnti....orait....

    BalasPadam
  8. tak puas la tengok, muatla banyak lagi hehe
    cantik gambar2 yg diambil..
    idea pun bagus

    BalasPadam
  9. kak...
    x ajak ed shot pun..
    nanti ed nak masukkan jugak..
    hehehe..

    tunggu tau..

    * all pic cantik2 kat sini..
    hehe..
    syabas cikgu..haha

    BalasPadam